Sağlıkçıya 16 Bin 850 Lira Rekor Maaş Promosyonu

Sağlıkçıya 16 Bin 850 Lira Rekor Maaş Promosyonu
Yapı Kredi Bankası ile maaş promosyonunda rekor anlaşma sağlandı! Adıyaman Sağlık Müdürlüğü maaş promosyonu anlaşmasında Yapı Kredi Bankası ile 5 yıllığına ve tek seferde 16 bin 500 lira olmak üzere rekor bir anlaşmaya imza attı.

Adıyaman Türk Sağlık-Sen Başkanı Nejdet İrfan Tokur tek seferde 16 bin 850 lira üzerinden yapılan promosyon anlaşmasına ilişkin açıklaması şöyle:

Adıyaman il Sağlık müdürlüğü Promosyon anlaşması 16.840tl veren Yapı Kredi Bankası ile 5 yıllık anlaşma ile sonlandı .Daha önceki promosyon anlaşmasından kimsenin bilgisi olmadan 2200 TL ye  imza atan yetkili yetkisizler  önceki attığınız imzaya sahip çıkın,   bu gün yapılan Promosyon anlaşmasına gelince gözlemci olarak müdahil olduk, bankaların çekismesinden ortaya bu rakam çıktı siz oraya sadece kanunun verdiği yetkiden dolayı imza katkınız oldu .

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.