Sendika, 18.000 TL müdür maaşının güncellenmesini istedi

Sendika, 18.000 TL müdür maaşının güncellenmesini istedi
Sendika, 18.000 TL müdür maaşının güncellenmesini talep etti

Sağlık Mil-Sen Genel Başkan Yardımcısı Niyazi GÜNEŞ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Herkesin maaş ve ek ödemelerine az da olsa güncelleme, ekleme yapıldı, sözleşmeli yönetici ve idareciler unutuldu.Sözleşmeli idareci ve yöneticilerin maaşları aldıkları sorumlulukların altında ezilmiştir. Hak herkese Hak tır. Nasıl ki liyakatli yöneticilik ve idarecilik diyorsak, hakları da verilsin" talebinde bulundu.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Sağlık Mil-Sen Genel Başkan Yardımcısı Niyazi GÜNEŞ bugün tekrar yaptığı açıklamada,"Bir gün önce paylaştığım yazı aslında aynı zamanda sosyal bir deney" oldugunu ve " yıllardır sözleşmeli yöneticilik kaldırılsın sözleşmeli yönetici ve idarecilerin çoğu aynı zamanda yetkili sendika yönetimi ve başkanlarıdır diye paylaşım yaparken korkusundan beğeni ve yorum yapamayanlar ve hala o sendikada duranlar şimdi işin içine parayı sokunca tepki gösteriyor. Ve bu yorum ve tepki gösterenlerin çoğu da hala o sendikadalar Demekki neymiş? Susarak tepki vermeden o sendikalarda durmakla olmuyor . Benim paylaşıma verebildikleri özgül tepkiyi mevcut sözleşmeli yönetici sistemi için kendi sendikalarında verebilselerdi şuanda bu sistem olmazdı" açıklamasında bulundu.

Sağlık Mil-Sen Genel Başkan Yardımcısı Niyazi GÜNEŞ açıklamasına  "Şuan bir müdür yardımcısı 12 ila 13 bin TL müdür ise 16 ila 18 bin TL (vergi dilimine göre değişir.) arası alıyor. Bunların hepsi de tü kaka değil, içlerinde hakkıyla çaba gösterenlerde yok mu? Ve bunlara laf edenlere o makamları verseler olmaz ben haketmiyorum diyecekler mi? Tek eksikleri sendikada birisinin torpilinin diğerine göre torpilleri olmayışı. İşte arkadaşlar biz sağlık sektörü ve sağlık çalışanları olarak buyuz!" diye devam etti.

Sağlık Mil-Sen Genel Başkan Yardımcısı Niyazi GÜNEŞ açıklamasında ayrıca, Kaç sendika direkt sözleşmeli yöneticilik kaldırılsın diye Cumhurbaşkanlığına yazdı gönderdi?"diye sordu 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.