Tavan ek ödeme kararı Maliye Bakanlığına gönderildi

Tavan ek ödeme kararı Maliye Bakanlığına gönderildi
Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş: Kasım ayından bu tarafa ödenmesi beklenen sağlık personeli tavan ek ödeme uygulamasına dair yazının Hazine ve Maliye Bakanlığına gönderildi.

Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, 'Kasım ayından bu tarafa ödenmesi beklenen sağlık personeli tavan ek ödeme uygulamasına dair yazının Hazine ve Maliye Bakanlığına gönderildiği'ni duyurdu.

İşte Semih Durmuş'un sosyal medya hesabından yaptığı açıklama;

Kasım ayından beri yapılmayan ilave ek ödemeler hususunda Sağlık Bakanlığı ile en başından beri yapmış olduğumuz görüşmeler sonuç verdi. Ödemelere ilişkin yönetmelik Hazine ve Maliye Bakanlığı'na nihayet gönderildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Lütfi Elvan'ın, ilave ek ödemeleri bir an önce yapmak suretiyle pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanlarının mağduriyetine son vereceği inancındayız.

Sağlık çalışanlarına nefes aldıracak her adım, pandemiyle mücadeleye güç verecektir. O nedenle benzer gecikmelerin bir daha yaşanmaması, ödemelerin zamanında ve hakkaniyet esasıyla her çalışanı kapsayacak şekilde yapılması temel olmalıdır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum