Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunları 6000 kadro istiyor

Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunları 6000 kadro istiyor
100 bin tıbbi sekreterlik bölümü mezunu atama bekliyor. 2021 yılında merkezi atama kapsamında Tibbi Sekreterlik Bölümü mezunlarının talep ettiği 6000 atama yapılacak mıdır? Türkiye'deki eğitim sisteminde sürekli açılan özel üniversiteler ve açıköğretimlere karşılık beklenen istihdam sağlanacak mıdır?

Sitemize ulaşan ve mezun sayısının 100.000'i geçtiği Tibbi Sekreterlik Bölümü mezunları, atamalar konusunda mağdur olduklarını belirtmektedir.

Açık öğretim mezunlarının atamalar konusunda bir dezavantaj olduğunu belirten bölüm mezunları, pandeminin de etkisiyle oluşan ihtiyaç doğrultusunda 2021-2022 yıllarında yapılacak sözleşmeli alımlarda 6000 kişilik tibbi sekreter alımının yapılmasını talep etmektedirler. 

Bu bağlamda; mezunlar şu sorulara yanıt arıyor:

1- 2021 yılında merkezi atama kapsamında Tibbi Sekreterlik Bölümü mezunlarının talep ettiği 6000 atama yapılacak mıdır? 

2- Türkiye'deki eğitim sisteminde sürekli açılan özel üniversiteler ve açıköğretimlere karşılık beklenen istihdam sağlanacak mıdır? 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.