Tıbbi laboratuvar mezunları 5000 atama bekliyor!

Tıbbi laboratuvar mezunları 5000 atama bekliyor!
Bizler taşeron ve bölüm atama sayılarımızın azlığından dolayı mağdur olan 70 bin tıbbi laboratuvar mezunu sağlıkçılarız. Tıbbi laboratuvar bölümüne gerekli önemin verilmesi ve atama sayılarının en az 5 bine yükseltilmesini istiyoruz.

Bizler hastalığın tanı ve tedavisinde hastanenin bel kemiği olan, mağdur 70 bin tıbbi laboratuvar mezunlariyiz. Ülkemizin zor günler yaşadığı pandemi sürecinde biz tıbbi laboratuvar teknikerlerine olan ihtiyacın çok daha fazla olduğunu biliyoruz. Devletimizin sağlık sistemine destek olmak için sahada olmak istiyoruz. Bizler taşeron ve bölüm atama sayılarımızın azlığından dolayı mağdur olan 70 bin tıbbi laboratuvar mezunu sağlıkçılarız. Devlet büyüğümüz Sayin cumhurbaşkanımız olmak üzere sağlık bakanımız sayin fahrettin koca ve bütün sağlık sendikalarına sesleniyoruz. Hastanelerin tıbbi laboratuvar bölümlerinde taşeron çalıştırılmamasını istiyoruz. Sertifika değil diploma ile hastanelerde çalışılmasını istiyoruz. Tıbbi laboratuvar bölümüne gerekli önemin verilmesi ve atama sayılarının en az 5 bine yükseltilmesini istiyoruz. Sesimizi duyun !

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.