Türk Sağlık Sen Başkanından Büyük İddia! Sahte İmza İle Üyeler İstifa Ettirildi!

Türk Sağlık Sen Başkanından Büyük İddia! Sahte İmza İle Üyeler İstifa Ettirildi!
Türk Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Erdoğan Çakmak, önemli iddialarda bulundu. Çakmak, Üyelerinin sahte imza ile Türk Sağlık Sen'den istifa ettirip yine sahte imzayla kendilerine üye yaptıklarını belirtti.

Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, "Üyemizi sahte imza ile bizden istifa ettirip yine sahte imzayla kendilerine üye yaparak sendika olmadıklarını da biliyoruz ama başka bir tarife girecek bir oluşum halini almışlar" diyerek önemli iddialarda bulundu.

BASKI VE MOBBİNG KESMEYİNCE SAHTE ÜYELİK İLE DEVAM ETMİŞLER
Erdoğan Çakmak, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Makam koltuklarının gücüne sarılıp, idarecilerin gölgesine sığınarak sendikacılık yaptıklarını  zannedenlerin sendikal hayata ve kamu çalışanlarına verdiği zararı sıkça dile getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini belirterek, "Eşit şartlarda sendikal rekabet deyince ödleri kopan, çalışana baskı ile kamudaki varlıklarını koruyanlar baktılar ki artık bu durumda onları kurtarmaya yetmiyor sahte üyelik işlerine girişmişler. Suç işlemeye bile başlamışlar. " dedi.

İŞLEDİKLERİ SUÇUN CEZASI HAPİSTİR
Sahte imzalarla sendikalarından istifa ettirilen ve kendi sendikalarına yine sahte imzalarla üye yapılmasını organize edenlerin cezalandırılmasını hatta memuriyetlerine son verilmesini isteyen Erdoğan Çakmak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Üyemizi sahte imza ile bizden istifa ettirip yine sahte imzayla kendilerine üye yaparak sendika olmadıklarını da biliyoruz ama başka bir tarife girecek bir oluşum halini almışlar. Bu sarı sendikacılıkta değil bambaşka bir haldir. Bu da yanlarına kalmadığında ne yapacaklar merak ediyoruz.  Bu halden utanırlar mı onu da kestiremiyoruz ama daha öncede dediğim gibi bunları çalışanların kamu sendikal hayatında kesinlikle çıkarması gerekir.

Sendikacılığı tamamen çamura bulayan bu tür işleri yapanlara hak ettikleri cezaya çarptırılmalı, bırakın sendikacılığı memuriyetlerine bile son verilmelidir. İşledikleri suçun cezası hapistir. Bu konu ile ilgili olarak gerekli yerlere ilgili müracaatları yapmış bulunmaktayız. Sendikacılıkta en aşağılık hal olan bu durum yapma cürretini kimsenin yanına bırakmayacağız."
samsunetikhaber3

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.