3 bakanlık 555 memur alımı yapacak

3 bakanlık 555 memur alımı yapacak
3 bakanlığı kamu personeli alımı yapılacak. İlanlara başvuruda bulunacak olan adaylar için kadrolar, şartlar ve başvuru tarihleri tek tek duyuruldu. İşte o ilanlar.

Memur alımı için ilan yayımlayan ilk bakanlık. Kültür ve Turizm Bakanlığı oldu. Bakanlığı 5 adet kadrolu memur alımı yapacağını duyurdu. Maliye Bakanlığı ise 400 memur alımı için ilana çıktı. Dışişleri Bakanlığı ise 75 75 kadro olmak üzere toplamn 150 memur alımı yapacak. 

Dışişleri Bakanlığı Memur Alım İlanı

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan memur alım ilanının ilkinde 75 kişilik aday meslek memuru alınacağı duyuruldu. (18 Temmuz -29 Temmuz) Listede yer alan ikinci kadro konsolosluk ve ihtisas memuru oldu. (1 Ağustos - 12 Ağustos)Bu iki kadroya toplam 150 memur istihdam edilecek. 

Maliye Bakanlığı Memur Alım İlanı

Hazine ve Maliye Bakanlığı ise 400 memur alımı yapacak. Kadrolu memur statüsünde yapılacak olan memur alımları "Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı" pozisyonunda olacak. Bu ilana KPSS'den en az 75 puan almış olanlar başvuru yapacak. (8 Eylül - 14 Eylül)

Kültür ve Turizm Bakanlığı Memur Alım İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı bünyesine yapılacak olan memur alımları; 75 KPSS puanıyla olacak. Lisans düzeyi başvuru olacak bakanlık kadrolu memur istihdam edecek. Memur alımı Müfettiş Yardımcısı pozisyonuna olacak ve 5 kişi alınacak. (18 Temmuz - 27 Temmuz)

BAŞVURULAR KARİYER KAPISINDA

Memur alımı için başvuru yapacak adaylar başvurularını kariyer kapısı sistemi üzerinden tamamlayacaklar. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı sistemine erişim sağlayacak adaylar, başvurularını online bir şekilde yapacaklar. 
kamugündemi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum