3163 İşletme Yönetimi Kadro istiyor

3163 İşletme Yönetimi Kadro istiyor
3163 nitelik kodlu ön lisans işletme yönetimi bölüm mezunları her kamu kurum ve kuruluşunun veri hazırlama kontrol işletmeni, satın alma, ambar memuru, bilgisayar işletmeni ve idari personel kadrosunda çalışabilecek bilgi beceri ve yetkinliğe sahiptir. Mezunlar 2020-2021 merkezi KPSS alımlarında önceki alımlarda olduğu gibi mağdur edilmek istemiyor.

100.000 mezunu olan 3163 nitelik kodlu işletme yönetimi mezunları olarak 2018 kpss merkezi alımlarında  aynı dersleri gördüğümüz muhasebe bölümüne  300, büro yönetimine ise 150 kadro verilmiştir. 3163 isletme yönetimine ise toplamda ortaklı 20 kadro verilerek binlerce mezun mağdur edilmiştir. Önlisansın en nitelikli bölümü işletme yönetimi mezunları her kamu kurum ve kuruluşunun Veri hazırlama kontrol işletmeni, satın alma, ambar memuru, bilgisayar işletmeni ve idari personel kadrosunda çalışabilecek bilgi beceri ve yetkinliğe sahiptir. 2020-2021 alımlarında önceki alımlarda olduğu gibi mağdur edilmek istemiyoruz.Açıktan ve merkezi alımlarda 3163 işletme yönetimi nitelik koduna kurumlar tarafından yer verilmesini istiyoruz .

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.