AFAD 1749 personel alım ilanı ve kılavuzu resmi gazetede yayımlandı 31 Ekim 2021

AFAD 1749 personel alım ilanı ve kılavuzu resmi gazetede yayımlandı 31 Ekim 2021
Afet ve Acil Durum Yönetimi AFAD 2021 yılında istihdam edilecek 1749 sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazetede yayımlandı! İşte AFAD tarafından alınacak 1749 sözleşmeli personel başvuru şartları ve başvuru kılavuzu...Arama ve Kurtarma Teknisyeni, Büro personeli, Mühendis, Sosyal Çalışmacı, Veteriner Hekim, Teknisyen, Sağlık Personeli, Avukat, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli başvuru kılavuzu haberimizde...

AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi  bünyesine, 1.101 Arama ve Kurtarma Teknisyeni, 175 Büro personeli, 146 Mühendis, 61 Sosyal Çalışmacı, 5 Veteriner Hekim, 7 Teknisyen ,7 Diğer Sağlık Personeli, 3 Avukat, 61 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 183 Destek Personeli olmak üzere toplam bin 749 personel alımına yönelik ihdasa onay verdi. İşte 2021 yılında AFAD a ihdas edilecek kadronun başvuru şartları ile unvanlara ve illere göre dağılımı

AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi 2021 yılı personel alımı başvuru şartları ve başvuru ilanı yayımlandı. AFAD personel alımı 2021 yılında başvuru zamanı ve başvuru şartları neler? Kuruma 1749 sözleşmeli personel alımı için detaylar kamubiz.com'da

Resmi Gazete'de yer alan ilana göre, AFAD'ın taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere, 1101 boş pozisyona, giriş (uygulama ve sözlü) sınavı ile sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alınacak.

Sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni alımı sınavına başvuranlarda, 2020 KPSS (B) grubundan ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olma şartı aranacak.

Ayrıca AFAD tarafından çeşitli unvanlarda 648 boş pozisyona giriş (sözlü) sınavı ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Sözleşmeli personel alımı sınavına başvuru yapacakların, 2020 KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekecek.

- Başvurular elektronik ortamda

Adaylar başvurularını, 18-27 Kasım'da e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden elektronik ortamda yapabilecek.

Alımlara ilişkin detaylı bilgilere, Resmi Gazete'nin Çeşitli İlanlar bölümündeki ilan ve AFAD'ın internet sitesindeki duyurudan ulaşılabilecek.

Başvuru ilanı için TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum