Aile Bakanlığı 2021 yılı içinde ASDEP alımı yapacak mı?

Aile Bakanlığı 2021 yılı içinde ASDEP alımı yapacak mı?
2021 Yılı içinde ASDEP için Aile Bakanlığı personel alımı yapacak mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine ASDEP personeli alımı için adayların talepleri var ancak bu yıl alım olmayacağına dair Memurlar.net kulis bilgisi edinmiş durumda.

2021 ASDEP personel alımı ne zaman olacak? Yeni Bakan Derya Yanık 2021 yılında Aile Sosyal Destek Programi (ASDEP) için istihdam yapacak mı?

Bilindiği üzere, Eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya “2018 yılında da 3000 ASDEP personelini istihdam etmeyi planlıyoruz” demişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise seçim sürecinde 4000 kişinin istihdam edileceğini belirtmişti. Yine 2020 yılında yapılacak istihdamlar için gerek sosyal medyada gerekse çeşitli sitelerde birbirinden farklı rakamlar ifade edildi. Son zamanlarda ilgili alanlardan mezun olan ve uzun süredir işsiz olan ymezunlar 2021 yılında ASDEP'e istihdam yapılıp yapılmayacağını araştırıyor.

Edinilen bilgiye göre Aile Bakanlığı 2021 yılı içinde ASDEP alımı için ilana çıkmayacak.

Önceki Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ASDEP alımı için hazırlık yaptığı daha önce basına yansımıştı.

Selçuk görevden gidince ASDEP alımı da yeni Aile Bakanı Derya Yanık'a kaldı.

Memurlar.net olarak kulislerden edindiğimiz bilgiye göre, Aile Bakanlığı 2021 yılı içinde ASDEP alımı yapmayacak.
memurlar.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.