Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milli Emlak’a Personel Alımında Sessizliğini Koruyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Milli Emlak’a Personel Alımında Sessizliğini Koruyor!
3 yıldır merkezi alımda hiç kadro verilmeyen; 3301 nitelik kodlu emlak ve emlakyönetimi mezunları, Milli Emlak’a Sözleşmeli büro personeli istihdamı için; Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’dan açıklama bekliyor.

#emlakveemlakyönetimi mezunları olarak gece gündüz demeden, saygıdeğer kurum yetkililerimize sesimizi duyurmaya çalışıyoruz 

Bakanlık yetkililerimizin ve Milli Emlak Genel Müdürlüğümüzün bu sese sağduyulu olduğunu personel alımı için çaba sarfettiğini biliyoruz. Bunun içinde teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Fakat merkezi atama tercih kılavuzunda bölümümüze kadro açılmaması ve bakanlığımızın sessizliği bizi derinden üzmektedir. 

Milli Emlak'ta ki iş yoğunluğuna ve personel eksikliğine rağmen personel alımının neden hala yapılmadığını ve bakanlık ile kurumun neden uzun süredir sessiz kaldğını merak ediyoruz. Diğer bakanlıklarımız 4 haneli perosbel alımları yaparken ülkemizin en çok kazandıran bakanlığının sessizliğini bozmasını istihdam fırsatları yaratmasını istiyoruz. 

Hâlâ umudumuzun diri, inancımızın da yüksek olduğunu belirtmek isteriz.

#emlakveemlakyönetimi mezunları olarak; Ülkemizin en stratejik kurumu olan Milli Emlak Genel Müdürlüğümüz bu sorunu bir başarı öyküsüne çevirip Milli Emlak'a istihdam edilmemiz de bizlere umut olacağından bir şüphemiz bulunmamaktadır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum