Emlak ve emlak yönetimi mezunlarına milletvekillerinden çığ gibi destek

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarına milletvekillerinden çığ gibi destek
Yılda 6000 mezun veren emlak ve emlak yönetimi mezunu bölümünden 2018 yılından beri yığılmanın önüne geçe bilecek bir alım yapılmamıştır.

2021 başlarında bütün bakanlıklar alıma giderken Çevre ve Şehircilik Bakanlığınlığı hala alım sürecine girmemiş bu durum hem Tapu ve milli emlak müdürlüklerinde ki iş yoğunluğunu artırmış hem de kpss sürecini tamamlayıp alım bekleyen 30000 mezunu maddi manevi zor durumda bırakmıştır. Bunun yanı sıra bıkmadan usanmadan emlak ve emlak yönetimi mezunu genç işsiz atama bekleyen öğrenciler sosyal medyada vekillerden de destek alarak seslerini duyurmaya devam etmektedir. Sayın Murat Kurum'un öğrencilere verilen desteğe kayıtsız kalması tüm öğrencileri üzmüştür.

EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ MEZUNLARINA MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR 
 
Sayısı Milyonları bulan  Genç işsizler ordusunun büyük bir  kısmını oluşturan emlak ve emlak yönetimi mezunları seslerini duyurabilmek için denemedik yol, çalmadık kapı bırakmadılar. 

MEZUN ÇOK İSTİHDAM YOK 

30  binden fazla mezunu bulunan emlak ve emlak yönetimi mezunları geçen yıllara göre bu yıl alım ilanının hâlâ çıkmamış olmasından son derece rahatsız olmakla beraber,  sosyal medyada yaptıkları çalışmalarla duyarlı milletvekillerinin  dikkatlerini çekmeyi başardılar 

SORU ÖNERGELERİ PEŞPEŞE VERİLMEYE BAŞLANDI 

Her gün yüzbinlerce twit atan  öğrencilerin bu seslenişlerine milletvekilleri duyarsız kalmadı. Öğrencilerin umutsuz bekleyişlerine yeni bir umut olacak soru önergelerini cevaplandırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM'a verdiler.

EMLAK VE EMLAK YÖNETİMİ MEZUNLARI MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR EDİYOR 

30 bini aşkın mezunu bulunan,  ve yılda 300 kişi bile istihdam edilmeyen çaresiz emlak ve emlak yönetimi öğrencileri haklı davalarında yanlarında olan Saadet partisi milletvekili ABDÜLKADİR KARADUMAN, Chp milletvekilleri MÜZEYYEN ŞEVKİN ve BURCU KÖKSAL, İyi parti milletvekili olan DURMUŞ ATAŞ'A teşekkür ettiler
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.