Emlak ve emlak yönetimi mezunlarından 2000 atama talebi sosyal medyayı salladı

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarından 2000 atama talebi sosyal medyayı salladı
3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi mezunları sosyal medyayı salladı. 3301 nitelik kodlu emlak ve emlak yönetimi mezunları bir yandan Pandemi dönemine rağmen Ankara’da Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Metin Beyaz ile ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Personel Müdürü Mehmet Güleri ve Bayındır Memur-Sen Başkanları Gökhan Şimşek, Ömer Türk ve Ayhan Aldagül’ü ziyarette bulunup kadro taleplerini ilettiler. 

Diğer taraftan da sosyal medyada çok güzel örgütlenip yetkililerin ilgisini çekmektedirler. 20.12.2020’de twitter’da 18:00 itibari ile 3 saat gündemde kaldılar. Kullandıkları üslup ve ettikleri mücadeleden dolayı tebrik ederiz. 

Peki emlak yönetimi ne istiyor?

Her yıl 5500-6000 civarı mezun veren bölümümüz 30.000 civarını asan mezun sayımız ile ciddi yığılma ile karşı karşıyadır. Diğer taraftan da hem tapu ve kadastro genel müdürlüğü hem de Milli Emlak Genel Müdürlüğü Taşra birimlerine yapılan atamaların ilgili birimlere çok yetersiz kaldığı anlaşılmaktadır. Yaşanan sıkıntıların aşılabilmesi için açılacak yeni kadrolarda '3301 emlak ve emlak yönetimi’ bölümünün avantajları dikkate alınarak tercih edilebilmesi ile birlikte 2000 atama talep ediyoruz. Malumunuz Milli Emlak’ta her iki ilçeye bir memur bile zor düşmektedir. Hatta komisyon kurulamamaktadır. Tapu ve Kadastro’da pandemi sureci de gösterdi ki is yükü çok fazla. Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunları olarak verilecek bu görevi de layığı ile yapacağımızı ilgilere sunarız.

Emlak ve Emlak Yönetimi Mezunları 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.