Harita mühendisleri atama bekliyor!

Harita mühendisleri atama bekliyor!
Bizler iki senedir emekleri görmezden gelinen,kazanılmış hakkı umursanmayan,adeta sebebini bilmediğimiz bir şekilde dışlanan ve 2018 KPSS’ye girip 90 ve üstü puan almış Harita Mühendisleriyiz. 2 senedir umutla beklememize rağmen emeklerimizin karşılığında hak ettiğimiz kadroları alamadık.

Bizler iki senedir emekleri görmezden gelinen,kazanılmış hakkı umursanmayan,adeta sebebini bilmediğimiz bir şekilde dışlanan ve 2018 KPSS’ye girip 90 ve üstü puan almış Harita Mühendisleriyiz.2 senedir umutla beklememize rağmen emeklerimizin karşılığında hak ettiğimiz kadroları alamadık.

* Ana kurumumuz olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sadece tekniker ve teknisyenleri önemseyip üzerine de Görevde Yükselme Sınavı adında çağ dışı kalmış bir uygulama ile,ailelerimizin binbir zorlukla okuttuğu bizleri karanlığa atmıştır.

* Tarım ve Orman Bakanlığı ise aldığı yaklaşık 2400 mühendis içinden bizlere tek kontenjan dahi ayırmadı.

* İller Bankası alıma hiç çıkmazken, Karayolları Genel Müdürlüğü çıktığı 8 kişilik mühendis alımında bizi hiç düşünmedi.

* Devlet Su İşleri , 9’u merkezi ve 9’u mülakat sonucu olmak üzere 18 Harita Mühendisi aldı.

* Belediyeler, İl Özel İdareler, Su ve Kanalizasyon İşleri ve Bakanlıkların yaptığı alımlar bir incir çekirdeğini doldurmayacak kadardır.

* Kimseden bir torpil veya iltimas beklemeden,alnımızın teriyle binbir zorluklarla emek verip aldığımız puanlarımızın yanmamasını istiyoruz.

* Başta Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı olmak üzere,diğer kurumlarımızın da artık sesimizi duymasını istiyoruz.

* Daha fazla bizlerin görmezden gelinmesi,bizim ve ailelerimizin vebalinin alınması demektir. Bizler de bakmak zorunda olduğu bir ailesi olan bireyleriz. Çaresiziz ve artık güzel bir haber almayı bekliyoruz.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum