Harita ve kadastro teknikerleri tapu ve kadastro genel müdürlüğünden atama bekliyor

Harita ve kadastro teknikerleri tapu ve kadastro genel müdürlüğünden atama bekliyor
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü son 4 yıldır Tapu Müdürlüklerine hiç Harita ve Kadastro Teknikeri ataması yapmamıştır. Bu durumda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne atanan Harita ve Kadastro Teknikeri sayısını azaltmış, 80+ 85+ puanlarla açıkta kalmamıza ve bölümümüzde aşırı yığılmaya neden olmuştur.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Müdürlüklerinde çalışan ve aynı görevde bulunan Sözleşmeli Personel, Memur, Tekniker, Teknisyen, Bilgisayar İşletmeni vb. gibi unvanlar birleştirilmiş ve ‘’Tapu İşlem Memuru’’ olarak adlandırılmıştır. Tek unvan uygulaması gelmeden önce aynı görevde bulunan bölümlerden ayrı ayrı atamalar yapılmaktaydı.

Tek unvan uygulamaya koyulduktan sonra bölümlerden ayrı ayrı atama yapılması yerine 3319, 3318, 3301 vb. nitelik kodlara sahip bölümlerin Tapu Müdürlüklerine ortak atama ile yerleştirilmesini talep ediyoruz. Bu hayata geçirilirse hem Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün iş gücünü olumlu yönde fayda sağlayacak hem de Tapu Müdürlüklerinde çalışan nitelikli personel sayısı artacaktır.

Bu talebimizin yetkili merciler tarafından değerlendirilip en kısa sürede Tapu Müdürlüklerine alınacak personellerde uygulanacağına inancımız tamdır.

#HaritaveKadastroTeknikerleri
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.