İçişleri Bakanlığından Hafta Sonu Yapılacak Sınavlar Hakkında Açıklama

İçişleri Bakanlığından Hafta Sonu Yapılacak Sınavlar Hakkında Açıklama
6 ve 7 aralık cumartesi ve pazar 2020 tarihlerinde yapılacak Açık Lise, Açık Ortaokul, Mesleki Açıköğretim Lisesi, MEB Ünvan Değişikliği ve ALES Sınavlarına ilişkin İçişleri Bakanlığından önemli bir açıklama geldi. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine gönderilen Sokağa çıkma Kısıtlamaları ve yeni tedbirler kapsamında, ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile sınav görevlilerinin bu kı

6 ve 7 aralık cumartesi ve pazar 2020 tarihlerinde yapılacak Açık Lise, Açık Ortaokul, Mesleki Açıköğretim Lisesi, MEB Ünvan Değişikliği ve ALES Sınavlarına ilişkin İçişleri Bakanlığından önemli bir açıklama geldi. İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine gönderilen Sokağa çıkma Kısıtlamaları ve yeni tedbirler kapsamında, ÖSYM tarafından ilan edilen ve diğer merkezi sınavlara katılacağını belgeleyenler (bu kişilerin yanlarında bulunan eş, kardeş, anne veya babadan bir refakatçi) ile sınav görevlilerinin bu kısıtlamadan muaf tutulacağı belirtildi. Buna göre İçişleri Bakanlığının genelge ile Sınava gireceklerin ve görevlilerin sokağa çıkma yasağından muaf tutulması Sınavların ertelenip ertelenmediği hususunda kafa karışıklığına neden oldu. Konuda hakkında bugün MEB ve ÖSYM'den nihai bir açıklama yapılması bekleniyor. 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.