İİBF mezunlarının SGK'dan kontenjan talebi

İİBF mezunlarının SGK'dan kontenjan talebi
Merhabalar İİBF liler olarak 2020/1 atamasında çok ciddi mağduriyetimiz var. SGK alınan kadrolardan uluslararası ilişkiler kamu yönetimi ekonometri isletme gibi bölümleri çıkardı ve belirli bölümlere açtı. Aldığımız yüksek puanlarla açıkta kalacağız ve iibf liler olarak SGK dan başka iyi sayıda alım yapan başka bir kurum yok. Lütfen sesimizi duyurur musunuz?

Merhabalar, KPSS 2020/1 tercih kılavuzu 23.07.2020 tarihi itibariyle ÖSYM Başkanlığı tarafından duyurulmuş olup, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) Memur unvanlı kadro alımlarında İktisat, Çeko ve Muhasebe bölümlerine yer vermiştir. İİBF 'nin İşletme, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler gibi bölümleri maalesef yer almamakta olup zaten az açılan kadrolarla beraber bu durum İİBF Bölümleri arasında adaletsiz bir durum yaratmıştır. SGK Memur unvanlı kadrolarda tüm İBFF mezunlarına yer vererek tercih kılavuzunda değişiklik yapılmasını talep etmekteyim. Saygılarımla..

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum