KPSS 60 Puanla SYDV Türkiye Geneli Başvuru İle Büro Görevlisi Alınacak

KPSS 60 Puanla SYDV Türkiye Geneli Başvuru İle Büro Görevlisi Alınacak
Türkiye genelinden başvuru yapılabilir büro görevlisi alımı ilanı yayınlandı. KPSS 60 puanı bulunan her aday başvuruda bulunabilir. Büro görevlisi nasıl olunur. Büro görevlisi başvuru genel şartları arasında neler bulunuyor.

SYDV alımlarında genellikle ikamet zorunluluğu aranmaktadır. Bu son yayınlanan ilanda ikamet şartı aranmadan Türkiye genelinden başvuru alınacak. SYDV büro görevlisi alımı başvuru şartları paylaşılarak detaylar sunuldu.

SYDV ilanları büro memuru alımı başvuru şartları

Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak, YÖK tarafından tanınan Üniversitelerin Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler) Halkla İlişkiler, İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi bölümlerinden mezun olmak.

En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak. YÖK tarafından tanınan Üniversitelerin Dört Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler) Halkla İlişkiler, İktisat Fakültesi, İletişim Fakültesi, İşletme Fakültesi bölümlerinden mezun olmak. Resmi yazışmaları yapabiliyor olmak. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint,vb. ofis programları ) kullanabiliyor olmak. En az B sınıfı sürücü ehliyetine sahip olmak.

Adres sınırlaması yoktur. Türkiye genelinden başvuru yapılabilecektir. İş tanımlarında belirtilen görevlerini aksatacak herhangi bir engeli bulunmamak. Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak. En az 5 yıl işten ayrılmayacağını kabul ve taahhüt etmek, taahhütname şartları yerine getirilmediği takdirde, Vakıf Mütevelli Heyeti? nin belirlediği tazminatı ödemeyi kabul etmek. ÖSYM tarafından 2018-2019 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak. Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin Güvenlik Soruşturması yapılacaktır.

Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde Mütevelli Heyeti tarafından işe alımı iptal edilecektir. Muhasebe konusunda deneyimli olan adaylar mülakatta pozitif olarak değerlendirilecektir. Afyonkarahisar Emirdağ adresine alım yapılacaktır.

Başvuru ekranı için TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.