Kurum dışı imd için istihdam yaratılmalı, 3 yıldır verilmeyen hak yerini bulmalı

Kurum dışı imd için istihdam yaratılmalı, 3 yıldır verilmeyen hak yerini bulmalı
Sayın Yetkililerimiz, Bizler 3 yıldır KURUM DIŞI atama kararı bekleyen iş ve meslek danışmanlarıyız. İş ve Meslek danışmanı alımı, Türkiye’de ilk defa 2011 yılında gerçekleştirildi. AB uyum yasaları çerçevesinde ilk 6 sınavda, sınavı kazanan tüm adaylar 2013 Nisan’ına kadar eksiksiz bir şekilde atandılar. Ancak 2013 Nisan sonrası ilk defa KPSS şartı (70) ve mülakatla 25 Haziran 2018’te 1141 İş ve Meslek Danışmanı ilanına çıktı.2016 KPSS Lisans Puanı esas alındı. Daha sonra ise 2 defa kurum içi personel atam

İçinde bulunduğumuz durumun farkındayız ve İŞKUR’ un bu yoğun sürecinde meslektaşlarımıza destek olmak için göreve hazırız.  Başlatılan istihdam seferberliğinde bizler de yerimizi alarak ülkemizin işsizlikle mücadelesine katkı sunmak istiyoruz. Pandeminin getirdiği zorluklar nedeni ile de barajın esnetilerek ilana çıkılmasını sizden talep ediyoruz. 

Sertifikalarımız hazır,  eğitimlerimiz tamam ve istihdamın korunmasında elimizden geleni yapmaya hazırız. İşsiz İş ve Meslek Danışmanı kalmasın. 

Siz değerli yetkililerimizden KURUM DIŞI İŞ VE MESLEK DANIŞMANI ATAMA MÜJDESİ bekliyoruz.  Siz bizlere daha önce umut oldunuz, yine olursunuz. Adaletinize güvendiğimizi belirterek önceliğin KURUM DIŞI İŞ VE MESLEK DANIŞMANLARINA verilmesini  canıgönülden rica ediyoruz. SAYGILARIMIZLA. 

ATAMA BEKLEYEN KURUM DIŞI İŞ VE MESLEK DANIŞMANLARI
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.