Sosyal çalışmacılar 2018 KPSS ile ek atama bekliyor

Sosyal çalışmacılar 2018 KPSS ile ek atama bekliyor
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bine yakın kadrosu boş kalmış durumdadır. Sosyal çalışmacılarımız mağduriyetlerinin giderilmesi için bir an önce 2018 KPSS puanlarıyla ek atamalarının yapılmasını heyecanla ve sabırsızlıkla beklemektedirler

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel'in TBMM Genel Kurulunda, sosyal hizmet bölümünden mezun olan sosyal çalışmacılar için atama talebine ilişkin konuşması şu şekilde:

AYHAN EREL (Aksaray) – Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı üniversitelerin sosyal hizmet bölümünden mezun olan sosyal çalışmacılar için 2019 yılında personel alımına çıkmış ve tercih sonuçlarını 6 aralıkta açıklamıştı. Ancak aralık ayından bu yana ataması gerçekleştirilen personelin tamamına tebligat gelmediği için göreve başlayamamışlardır. Altı aydan fazladır bekleyen adaylar, tebligat bekledikleri süreçte başka bakanlıkların alımlarına başvurup mükerrer atamaya sebep olmuşlardır. Bu nedenle Aile,  Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bine yakın kadrosu boş kalmış durumdadır. Sosyal çalışmacılarımız mağduriyetlerinin giderilmesi için bir an önce 2018 KPSS puanlarıyla ek atamalarının yapılmasını heyecanla ve sabırsızlıkla beklemektedirler.

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.