Tarım ve Orman Bakanına çağrımız! Mühendisler ve veteriner hekimler 3 yıldır atama bekliyor!

Tarım ve Orman Bakanına çağrımız! Mühendisler ve veteriner hekimler 3 yıldır atama bekliyor!
Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, '..ziraat, gıda, su ürünleri mühendisleri ve veteriner hekimler, verilen söze rağmen, yaklaşık üç yıldır atama bekliyor... Hükûmete ve Sayın Tarım ve Orman Bakanına çağrımız arkadaşlarımızın sesini duyması ve bu atamaların bir an önce yapılmasıdır.' dedi.

LÜTFÜ TÜRKKAN (Kocaeli) – Buradan epeydir seslerini duyurmaya çalışan, Tarım ve Orman Bakanlığından atama bekleyen arkadaşlarımızdan da bahsetmek istiyorum çünkü onlardan her gün birçok mail ve telefon alıyoruz. Bugün de Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettiler. Hükûmetin daha önce söz verdiği ziraat, gıda, su ürünleri mühendisleri ve veteriner hekimler, verilen söze rağmen, yaklaşık üç yıldır atama bekliyor. Bu arkadaşlarımız ya işsiz ya da başka işlerde çalışmak zorunda kalıyor. Birçok konuda sözünde durmayan Hükûmetiniz, bu arkadaşlarımızın da sesini duymuyor, onları görmezden geliyor. Yaklaşık 3.500 kişi işini yapmak istiyor, ülkeye hizmet etmek istiyor. Hükûmete ve Sayın Tarım ve Orman Bakanına çağrımız arkadaşlarımızın sesini duyması ve bu atamaların bir an önce yapılmasıdır.

Kamubiz.com ÖZE/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.