TSK 2021 Yılı Dış Kaynaktan Subay Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

TSK 2021 Yılı Dış Kaynaktan Subay Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı
Türk Silahlı Kuvvetleri “TSK” Kuvvet Komutanlıklarında görevlendirilmek üzere öğretmen ve mühendis sınıfı muvazzaf subay temini başvuru kılavuzu yayımlandı. Detaylar kamubiz.com haberde. Adaylar ön başvurularını 28 Kasım 2021 (saat 23.59’a kadar) tarihine kadar, MSB Personel Temin internet adresinden yapabileceklerdir.

TSK Dış Kaynaktan Subay Alımı Yapacak! Kasım 2021. TSK 2021 yılı Muvazzaf Subay Alımı İlanı Yayınlandı! Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 2021 yılı için dış kaynaktan muvazzaf subay alımı için başvuru kılavuzu yayınlanırken, söz konusu subay alımı için başvuru işlemleri de başladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerine, Kuvvet Komutanlıklarında/Milli Savunma Üniversitesinde görevlendirilmek üzere 2021 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Adayı temin edilecek. Kara Kuvvetleri Komutanlığı için 491, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için 43, Hava Kuvvetleri Komutanlığı için 5 kontenjan açıldı.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Adaylar ön başvurularını 28 Kasım 2021 (saat 23.59'a kadar) tarihine kadar, https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak çevrimiçi (online) olarak yapacaklar. Şahsen, posta kanalı ile, dilekçe ile veya diğer şekillerde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Kara Kuvvetleri Komutanlığına açılan 491 kontenjanın 368'i muharip sınıf için iken, mühendis, öğretmen ve sağlık sınıfı için 123 kontenjan ayrıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için ayrılan 43 kontenjanın tümü mühendis ve öğretmen sınıfı içindir.

Başvuru yapmak için tıklayınız.
Duyuruya İlişkin Dosyalariçin tıklayınız.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.