Üniversite hastaneleri ve belediye 281 sürekli işçi ve personel alacak

Üniversite hastaneleri ve belediye 281 sürekli işçi ve personel alacak
Üniversite hastaneleri ve belediye 281 sürekli işçi ve personel alacak.

Gazi Üniversitesi Hastanesi İŞKUR İle Sürekli İşçi Alım İlanı!

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Türkiye İş Kurumu sayfasında yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu İş İlanları’’ sayfasında yayınlanan ilana göre Gazi Üniversitesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere 7 farklı meslekten lise mezunu işçi alımı yapacak!

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DAİMİ İŞÇİ ALIMI

Gazi Üniversitesine daimi toplam 10 işçi alımı yapılacak olup, başvurular İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online şeklinde yapılacaktır. Peki, hangi mesleklerden kaç işçi alımı yapılacak. Başvuru şartları nelerdir? Tüm detaylarla birlikte aşağıda başvuru ekranı için link verilmiştir. Belirtilen linke tıklayarak Gazi Üniversitesi işçi alımı başvurusunda bulunabilirsiniz.

İŞÇİ ALIMI KADRO DAĞILIMI

1 Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik),

1 Terzi,

1 Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı

2 Hastane Hizmetlisi

2 Mobilyacı

1 Elektrikçi (Genel)

2 Asansör Kurucusu Ve Bakımcısı/Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Ve Onarımcısı  alımı olmak üzere toplam 10 işçi alımı yapılacak.

KAYNAKÇI ALIMI

Kaynakçılık Ustalık Belgesi, Kalfalık Belgesi veya Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak.

TERZİ ALIMI

Terzilik ustalık, kalfalık veya mesleki yeterlilik belgesine sahip olmak.

Terzilik mesleğinde en az 1 yıl tecrübe sahibi olduğunu belgelendirmek.

ELEKTRİKÇİ ALIMI

Meslek liselerinin Elektrik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektrik, Elektronik ve benzeri bölümlerinden mezun olmak,

MOBİLYACI ALIMI

Meslek liselerin Mobilyacılık, Mobilya ve Dekorasyon, Mobilya İmalatı veya Ahşap Teknolojisi bölümlerinden birinden mezun olmak.

HASTANE HİZMETLİSİ ALIMI

Alınacak Hastane Hizmetlisi; Gazi Üniversitesi Hastanesinin Cenaze ile ilgili işlemlerinde (Kaynak: https://kamuisilanlari.net/) çalıştırılacağı için; MEB Onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme belgesine sahip olması gerekmektedir.

ASANSÖR KURUCUSU VE BAKIMCISI ALIMI

Asansör bakım onarımı ile ilgili en az 1 yıl mesleki tecrübeye sahip olmak ve tecrübeyi hem ”SGK kayıtları” ile hem de ”Çalışma Belgesi” ile belgelendirmek.

MAKİNE BAKIM ONARIM TEKNİSYENİ ALIMI

Meslek liselerinin Makine Teknolojisi, Makine Bakım Onarım veya Makine bölümlerinden birinden mezun olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle her bir meslek için açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen asil adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. Asil adaylardan açık iş sayısı kadar aday belirlenememesi durumunda yedek adaylara geçiş yapılacaktır. Asil ve yedek adaylardan açık iş sayısı kadar aday belirlenememesi durumunda ise söz konusu kadrolar boş kalacaktır.

Adayların Ankara ilinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir.

Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekânda çalışmasına engel durumunun olmaması

Adayların en fazla 35 yaşında olmaları

Adaylar, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda meslek kollarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar  09.11.2020 – 13.11.2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden online olarak  ve ya  Alo 170 – İŞKUR hattı üzerinden başvuru yapabilirler.

KURA İŞLEMLERİ

Nihai listede yer alan adaylardan asil ve yedek adayların belirlenmesi amacı ile 27.11.2020 tarihinde saat 10:00’da Gazi Üniversitesi Gazi Konser Salonunda (Gazi Üniversitesi Ana Giriş Kapısı (A Kapısı) yanı) noter huzurunda kura çekim işlemi yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Covid – 19 Pandemisinin yayılmasını önlemek amacıyla gerekli önlemler Üniversite yönetimce belirlenecek olup adaylar bu çerçevede salona alınacaklardır.

Kura sonucu belirlenen adaylar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

EVRAK TESLİMİ VE SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ

Adaylar başvurmuş oldukları meslek kolu için aranan şartları taşıdıklarını belgeleyen evraklarını noter kura çekiminden önce Gazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri istenecektir. Adayların evrak teslimine ilişkin ve diğer tüm duyurular Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr)  internet sitesi duyurular bölümünden ilan edilecektir. Ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Evrak İnceleme Komisyonu tarafından teslim edilen belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve ilan edilecek listede yer alan adayların sözlü sınav yeri ve tarihleri Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr)  internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Yapılan sözlü sınav sonucunda Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Başarılı olan adaylar Gazi Üniversitesi Rektörlüğü (www.gazi.edu.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Gazi Üniversitesi işçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu sayfası üzerinden veya Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. İŞKUR sayfası üzerinden hemen online başvuru yapmak için aşağıda belirtilen linkleri tıklayabilirsiniz.

Başvuru yapmak için öncelikli olarak BURAYA TIKLAYINIZ ve ardından, açılan sayfa üzerinde yer alan ”İşyeri Ünvanı” kısmına aynen GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ yazısını kopyalayarak yapıştırın ve ardından sağ alt köşede bulunan ”Ara” butonuna basınız. Açılan sayfa üzerinde yukarıda belirtilen meslek kodları gelir. Buradan istenilen meslek isimlerinin üzerini tıklayarak başvuru ekranı üzerinden online başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Personeli Alım İlanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yeni bir sağlık personeli alım ilanı yayınladı. İlana göre üniversite hastanesine 195 sağlık personeli alımı yapılacak. Alınacak personeller, Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama  ve  Araştırma  Hastanesi  Başhekimliği  ile  Ağız  ve  Diş Sağlığı  Uygulama  ve  Araştırma  Merkezi’nde sözleşmeli olarak istihdam edileceklerdir.

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI

Sağlık personeli alımı başvuruları bugün başladı ve başvuru işlemleri bugünden itibaren 15 gün daha devam edecek. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Araştırma Hastanesine Hemşire, Diyetisyen, Ebe, Psikolog, Biyolog, Fizyoterapist, Eczacı ve Sağlık Teknikeri alımı yapılacak olup hangi meslekten kaç adet alınacağı ve mesleklere göre belirlenmiş başvuru şartları ilan içeriğinde belirtilmiştir.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK

Onsekiz Mart Üniversitesi personel alımı için başvuruları için adayların https://4bilan.comu.edu.tr/  adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapamayacaktır.

Başvuru süresince mevcut başvuruda güncelleme yapılabilecek olup tüm sorumluluk

Kişiye aittir.   (Yanlış/Eksik belge yükleme,   farklı mezuniyetle başvurma,   yanlış pozisyona başvurma vb.)

KPSS ŞARTI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak.
KPSS B grubu sınavlarından; Lisans mezunları için 2020 KPSS P3 puanı, Ön lisans mezunları   için  2018 KPSS P93,   Ortaöğretim  mezunları   için  2018   KPSS  P94  puanı   esas alınacaktır.

Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar  uyarınca  KPSS  puan  şartı  aranmamaktadır.  Aday  sayısının  pozisyon  sayısından  fazla olması durumunda sözlü sınav yapılacak olup ayrıca duyuru yapılacaktır.

Resmi ilanı görüntülemek ve daha fazla ilan detaylarına ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İlan ile ilgili sorular için; (0286) 218 18 20

Dahili: 10119 – 10120 – 10121

10122 – 10123 – 10132


Kafkas Üniversitesi Hastanesi Sürekli İşçi Alım İlanı

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi)'nde çalıştırılmak üzere 52 İşçi alınacak.

A+A-Kafkas Üniversitesi Rektörlüğünden Yapılan duyuruda: Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Üniversite Hastanesi)'nde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Kanunun 4/D maddesi kapsamında 4857 sayılı iş Kanunu "Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri kapsamında Türkiye iş Kurumu (iş-Kur) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde sürekli işçi alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, iş-Kur internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvurular, Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak, işkur hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden 09-13 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Kafkas Üniversitesine şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

Seyhan Belediyesi 24 personel alımı yapacak!

Adana Seyhan Belediyesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Belediye İş İlanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre Datça Belediyesi 1 özel güvenlik görevlisi alımı, 17 büro personeli alımı, 1 şoför alımı ve 5 beden işçisi alımı olmak üzere toplam 24 personel alımı yapılacak.

SEYHAN BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHİ

Seyhan Belediyesi personel alımı başvuruları 6-10 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacak. İş başvurusunda bulunmak isteyen adayların, belirtilen tarih aralığında aşağıda belirtilen mail adresine özgeçmişlerini göndermeleri gerekmektedir.

Alınacak personeller, Adana Seyhan Belediyesi kadrosunda daimi olarak istihdam edileceklerdir.

Çalışma Adresi; Meydan Mah. Bakımyurdu Cad. No:171/301 Seyhan Adana

İSTENİLEN BELGELER

Aşağıda belirtilen belgeler, özgeçmişlerinizle birlikte [email protected] mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Sağlık Raporu

Adli Sicil Kaydı

Diploma ve ehliyet fotokopisi

Seyhan Belediyesi tarafından İŞKUR sayfasında yayınlanan resmi ilan detayları şöyle;

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.