Abdulkadir Selvi AK Parti’yi ‘uçuran’ son anket sonuçlarını açıkladı

Abdulkadir Selvi AK Parti’yi ‘uçuran’ son anket sonuçlarını açıkladı
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi Optimar’ın son seçim anketini okuyucularıyla paylaştı.

Abdulkadir Selvi, AK Parti’ye umut veren Optimar Araştırma’nın seçim son anketini köşesine taşıdı.

Bugünkü köşesinin seçim anketlerine ayıran Abdulkadir Selvi halkın en büyük sorununun ekonomi olduğu gerçeğini doğruladı. Optimar’ın anketine katılanlar vatandaşın en büyük sıkıntısının yüzde 51.6 oranında "zamlar" olduğunu söylerken, onu yüzde 18 oranında "enflasyon" cevabı takip etti.

Selvi’nin aktardığı Optimar’ın son seçim anketine göre yine "Türkiye’nin en önemli sorunu nedir?" sorusuna cevap verenlerin yüzde 68.7’si ekonomi derken onu yüzde 7.1’le işsizlik takip etti. İkisini birlikte ele alındığında Türkiye’nin en önemli sorununun 75.8’le ekonomi olduğu ortaya koyuldu.

“EKONOMİYİ AK PARTİ DÜZELTECEK”
Abdulkadir Selvi de Türkiye’de bir ekonomik kriz olduğu gerçeğini saklayamazken yine de bu sorunları AK Parti’nin çözeceğini iddia etti.

Selvi’nin aktardığına göre Optimar’ın son seçim anketinde vatandaşlara sorulan ‘Bu sorunları kim çözer?’ sorusuna yüzde 33.8’ oranında “AK Parti” cevabının verildiğini belirtti. Selvi yazısının sonuna doğru “Ekonomi ve işsizlikle ilgili sorunların yaşandığı bir dönemde iktidarda AK Parti var. Ama halk çözüm olarak AK Parti’yi görmeye devam ediyor.” Diye yazdı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum