AK Parti'li Mustafa Şen, son anketi paylaştı! Kimse önümüzde duramaz

AK Parti'li Mustafa Şen, son anketi paylaştı! Kimse önümüzde duramaz
AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, yapılan son seçim anketi ile ilgili detayları paylaştı

Şen, yapılan son ankete göre verilerden hareketle oranların 2018'deki çizgide olduğunu AK Parti'nin oy oranının yüzde 45'in üzerinde Cumhur ittifakı oy oranının ise yüzde 55'in üzerine çıkabileceğini belirtti. Altılı Masa'dakilerin oy oranları ile ilgili de masadaki küçük partilerin çoğunlukla bindelik rakamlarda olduğunu kimi zamanda yüzde 1 veya biraz üstünde olduklarını söyledi. Şen'in ilgili açıklamaları ise şu şekilde:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

"Halihazırdaki durum, diğer partileri bir bütün olarak söyleyecek olursam, aralık ayı itibarıyla bütün partiler ilginç bir şekilde 2018 Haziran'ında yapılan seçim sonuçlarıyla hemen hemen aynı noktadalar. Yani düşüşler oldu, yükselişler oldu derken bugünkü nokta, 2018'deki çizgi. Fakat, analizler AK Parti'nin yüzde 45'in üzerine, Cumhurbaşkanımızın oyunun yüzde 55'in üzerine, Cumhur İttifakı oyunun da yüzde 55'in üzerine çıkabileceğini gösteriyor."

"Altılı masanın bir kısır döngü içerisinde bulunması, yerli ve milli olmadığını vatandaşın anlaması hatta bir 'Biden masası' olduğunun görülmesi, seçmene, oradan bir şey çıkmayacağını gösterdi. Onlar masanın etrafında toplanıp yemek yiyip dağılıp mesai harcarken biz bütün teşkilat olarak halkın içindeydik."

"Hepsi geçen seçimde aldıkları oy oranları civarındalar. Altılı masadaki küçük partiler bindelik rakamlardalar. Bazen yüzdelik oranda da gördüğümüz olur, yüzde 1 ve biraz üstünde de oluyorlar ama çoğunlukla yüzde 1'in altındalar." 

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.