Akit yazarı: "AK Parti ve MHP oyları artıyor"

Akit yazarı: "AK Parti ve MHP oyları artıyor"
Akit yazarı Hacı Yakışıklı, rakam vermeyerek " AKP ve MHP'nin oyunun yükseldiğini öne sürdü.

Yakışıklı, bugünkü köşe yazısına "Rakam vermeyeceğim ancak AK Parti’nin ve MHP’nin oylarında artış görülüyor" ifadeleriyle başladı.

Yakışıklı, AKP ve MHP için şu görüşlerini dile getirdi:

"Devlet Bahçeli’nin "çıkarsız" şekilde "devletin bekâsı için Erdoğan" şiarından geri adım atmaması MHP tabanında "sürdürülebilir siyaset" etkisi yaparak tabanı konsolide ediyor. Başkan Erdoğan'ın Rusya- Ukrayna Savaşı’nda Batı’ya "rol model" olduğu açık! Fransa’nın beceremediğini Türkiye'nin Başkan'ı çözüyor!"

"Ankara’nın nabzını en iyi "Şentepe esnafı" tutar. Demetevler’de şöyle bir gezin; seçimden önce yaptıkları öngörüler tutuyor. Bir esnaf abinin dükkânına girdim. CHP’ye oy veriyor. 2023’te milletvekili adayı olarak yine CHP’nin adayına oy vereceğini söylüyor, ancak Cumhurbaşkanlığı seçiminde "Aday belli değil, çok geç kaldılar, gerekirse boş atarım" diyor. Ak Parti’ye oy verdiğini bildiğim başka bir esnaf ise; "Ekonomik açıdan kardeşim zorlanıyoruz. Bazen Ak Parti’den başka nereye oy verelim diye bakıyoruz. Bu muhabbetin sonunda herkes aynı cümleyi kuruyor ve 'Yaparsa yine Erdoğan yapar' deyip onu takip ediyoruz" diyor."

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum