Ankara kulisi: MHP 4 bakanlıkla kabineye giriyor!

Ankara kulisi: MHP 4 bakanlıkla kabineye giriyor!
Kulisleri sallayan iddia: Erdoğan-Bahçeli anlaştı! MHP kabineye giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP lideri Bahçeli'yi ziyaretin ardından kulisleri sallayan iddia gündeme geldi. Gazeteci Ali Tarakçı, MHP'nin 4 bakanlıkla kabineye gireceğini öne sürdü.

Cumhurbaşkanı ve  AK Parti Genel Başkanı Recep  Tayyip Erdoğan'ın 5 Ocak'ta  MHP lideri  Devlet Bahçeli'yle görüşmüştü. Bahçeli'nin konağında gerçekleşen ikili temasın ardından kulislerde görüşmeye dair söylentiler dolaşmaya devam ediyor.

1 süren görüşmenin ardından Gazeteci Ali Tarakçı'dan çarpıcı iddia geldi. 

Tarakçı'nın kulislerden elde ettiği iddialara göre; MHP 4 bakanla kabineye giriyor.

Kabineye girecek isimlerin belli olduğunu ancak kaynağının deşifre olmaması için isimleri açıklamayan Tarakçı, "Kamuoyuna açıklananın aksine, aslında ziyaret esnasında, MHP'nin hükümete girmesi konusunda ikna edilmek üzere gidildi" dedi.

Tarakçı MHP'nin kabineye; Cumhurbaşkanı Yardımcısı,  Kültür ve Turizm Bakanı, Sağlık Bakanı ve Milli Eğitim Bakanı üzerinden gireceğini öne sürdü.

İddialarını da iki kaynağın daha doğruladığını söyleyen Tarakçı, bugün ya da yarın bir basın toplantısıyla bu gelişmenin kamuoyuyla paylaşılabileceğini öne sürdü.
milligazete

YENİ FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum