Ankara kulislerine göre o Bakan yolcu!

Ankara kulislerine göre o Bakan yolcu!
Can Coşkun, Halk TV'deki bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hangi bakanı görevden alacağını yazdı

Halk TV yazarı Can Coşkun, Hazine ve Maliye Bakanı  Nureddin Nebati'nin yolcu olduğunu ve yerine düşünülen  eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in görevi kabul etmediğini yazdı.

Yazısında kulis bilgisini paylaşan gazeteci, "Öncelikle belirtmek lazım ki; Mehmet Şimşek ile birden fazla görüşülmüş. Şimşek her seferinde ve sonuncusunda aynı gerekçeyle 'hayır' cevabını vermiş" yazdı.

KABUL ETMEME NEDENİ DİKKAT ÇEKTİ

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Coşkun, geçmişte Beştepe'nin bütçe kanadında yer alan ve eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal'a yakın isimlerden birinin şunları söylediğini paylaştı:

"Mehmet Bey ile görüşüldü, ikna olmadı. İlk de değildi. Kendisi 'İş ilişkilerim var, yeni anlaşmalar yaptım' diyerek herhangi bir görevi kabul edemeyeceğini bildirdi."

Köşe yazarı, son olarak "Son görüşmenin ardından 11 gün geçmiş. Bu süreçte bir ikna veya değişim olur mu, kaynağıma göre pek olası değil" bilgisini verdi. 
milligazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum