BUPAR Araştırma Şirketi'nin İstanbul, Ankara ve İzmit son anket sonucu

BUPAR Araştırma Şirketi'nin İstanbul, Ankara ve İzmit son anket sonucu
BUPAR Araştırma Şirketi'nin İstanbul, Ankara ve İzmit'te gerçekleştirdiği son seçim anketi yayımlandı. Ankete göre Millet İttifakı yüzde 66 oy alırken, Cumhur İttifakı ise yüzde 28'in altında kaldı.

BUPAR Araştırma Şirketi son anket verilerini yayımladı. 2019 yerel seçimlerinde AKP’nin kaybettiği İstanbul, Ankara ile İzmit belediyelerinde gerçekleştirilen ankette Millet İttifakı yüzde 66'yı geçti.

“Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi olsa hangi ittifak kazanır?” sorusuna  ankete katılan vatandaşların yüzde 66.7 “Millet İttifakı”, yüzde 27.6’sı ise “Cumhur İttifakı” yanıtını verdi. Katılımcıların yüzde 5.7’si “Fikrim yok” dedi.

“Bugün milletvekilliği seçimi yapılacak olsa TBMM’de çoğunluğu hangi ittifak kazanır?” sorusuna ise gelen yanıtlar şu şekilde:

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Yüzde 76.7 Millet İttifakı
Yüzde 20.2 Cumhur İttifakı
Yüzde 3.1 Fikrim yok

Cumhuriyet'te yer alan habere göre “Bugün cumhurbaşkanlığı seçimi olsa ve sadece Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu aday olsa hangisine oy verirsiniz?” sorusuna ankete katılan vatandaşların yüzde 50.5'i Kemal Kılıçdaroğlu derken, yüzde 35.8'i Recep Tayyip Erdoğan dedi. 
milligazete

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.