İşte Akşener'in masasındaki son anket

İşte Akşener'in masasındaki son anket
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, tv100'de yayınlanan Taksim Meydanı programında Akşener'in masasındaki son anketi açıkladı.

ANKETLERDE SON DURUM
İYİ Parti olarak aslında özel bir anket yaptırmıyoruz. Ancak kamuoyuna yansıyan, aynı zamanda güvenilirliği de Türkiye çapında tescilli birçok anket firmasında İYİ Parti 21, 21,7 civarında ortalamalarla gösteriliyor.

İYİ PARTİ NERELERDEN OY ALIYOR?
Biz Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in seçmen veli nimettir, esnaf için nasıl müşteri veli nimetse, siyasetçi için de seçmen veli nimettir'' vurgusunu merkeze alıyoruz. Burada sayın Genel Başkanımızın genel duruşu şu; herhangi bir seçme grubunu, ideolojik, mezhepsel, etnik biz bu şekilde ayrıştırmıyoruz. Bunu da ayrıştırmanın bir çeşidi olarak kabul ediyor sayın Genel Başkanımız. İyi Partinin çizgisi her türlü imtina etmek üzerine kurulu. O yüzden bizim doğrudan bir seçmen hedef kitlemiz yok?

geçekgündem

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum