İYİ Parti İl Başkanı istifa etti

İYİ Parti İl Başkanı istifa etti
İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, il başkanlığı görevinden işlerinin yoğunluğu gerekçesiyle istifa etti.

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, başkanlık görevinden ayrıldığını duyurdu.

Facebook hesabından yazılı açıklama yapan Toköz, "Genel Başkanım Sayın Meral Akşener hanımefendi ile birlikte çıktığımız bu yolda bugüne kadar İYİ Parti'nin bana verilen her kademesindeki görevlerimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. 3 seneye yakın süredir de il başkanlığı görevimi tüm zorluklara karşı göğüs gererek, mücadele ederek, hakkaniyetli davranarak yerine getirmenin gururunu yaşıyorum" dedi.

İstifa kararını işlerinin yoğunluğu nedeniyle aldığını belirten Toköz, "Bu vesileyle il başkanlığı görevimden işlerimin yoğunluğundan dolayı istifa ederek, İYİ Parti'nin bayrağını Uşak'ta özveri ile çalışıp bu bayrağı bir adım daha ileri taşıyacağına inandığım yeni il başkanıma bırakmanın mutluluğu ile; il ve ilçe teşkilatlarıma, il genel ve belediye meclis üyelerime, partimizin kıymetli üyelerine ve Uşak halkına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de yer almayı sürdüreceğini dile getiren Şener Toköz, "İl başkanlığı görevimden istifa etmem ülkem, milletim ve partim için mücadeleyi bıraktığım anlamına gelmesin. Genel merkezimizin ve Genel Başkanımın uygun gördüğü görevde aynı zamanda; yeni il başkanımla birlikte mücadelemize devam edeceğim" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum