Kabine değişikliği yolda! Hangi Bakan gidici?

Kabine değişikliği yolda! Hangi Bakan gidici?
Ahmet Takan, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın herkesin içinde Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi fırçaladığını yazdı.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın herkesin içinde ekonomideki kötü gidişattan sorumlu tuttuğu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi fırçaladığını söyledi. 

"NEBATİ GÜN SAYIYOR OLABİLİR"
" Bakan Nebati gün sayıyor olabilir…" diyen Ahmet Takan, kulislerden aldığı bilgiyi şu şekilde paylaştı: 

"Gözlerinden parıltılar saçarak ekonomiyi düzeltemeye uğraş veren Maliye Bakanı Nureddin Nebati bugünlerde ortalıklarda pek görünmüyor, sesi sedası da pek çıkmıyor… Saray tarafına sordum. Sağlam kaynaklardan öğrendim ki; bakan Nebati, saray divanında Tayyip Erdoğan’dan esaslı bir fırça yemiş. Tayyip Erdoğan’ın çok asabi bir şekilde herkesin önünde Nebati’ye attığı fırça şöyle anlatıldı:

“Bu göreve getirdik ekonomiyi düzelt diye. Düzeltmek bir tarafa bir arpa boyu yol gidemedin.”

İşte, Korkusuz yazarı Ahmet Takan'ın o yazısı:

Bakan Nebati gün sayıyor olabilir…

AKP ve MHP’nin Meclis’e sundukları ‘sosyal medya’ kanun teklifi:

Türk Ceza Kanunu’na eklenen yeni bir madde ile “halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” suçu tanımlandı. Buna göre “sırf halk arasında endişe, korku veya panik yaratmak saikiyle, ülkenin iç ve dış güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili gerçeğe aykırı bir bilgiyi, kamu barışını bozmaya elverişli şekilde alenen yayan kimse”, 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılacak.

Bu ne demek oluyor?

Tayyip Erdoğan’ın, Fahrettin Altun’un, İbrahim Kalın’ın, Binali Yıldırım’ın, Numan Kurtulmuş’un, saray divanı üyelerinin söylediklerinden gayrısını yazmak bundan sonra suç olacak!.. İstersen en baba belgeleri ortaya dök, kanunlaşacak madde kapsamında, yargının da bağımsızlığını (!) göz önüne alınca kodesi boylamak kaçınılmaz olacak.

Yazacaklarımızı şimdiden yazalım öyleyse…  Öyle gözüküyor ki, bundan sonrası yok!..

Zamsalak olduk!..

Vitesi boşa attık yokuş aşağı süratle iniyoruz. Nereye toslayacağımız belli değil…

Gözlerinden parıltılar saçarak ekonomiyi düzeltemeye uğraş veren Maliye Bakanı Nureddin Nebati bugünlerde ortalıklarda pek görünmüyor, sesi sedası da pek çıkmıyor… Saray tarafına sordum. Sağlam kaynaklardan öğrendim ki; bakan Nebati, saray divanında Tayyip Erdoğan’dan esaslı bir fırça yemiş. Tayyip Erdoğan’ın çok asabi bir şekilde herkesin önünde Nebati’ye attığı fırça şöyle anlatıldı:

“Bu göreve getirdik ekonomiyi düzelt diye. Düzeltmek bir tarafa bir arpa boyu yol gidemedin.”

Herhalde, Bakan Nebati’nin bu fırçaya ne cevap verdiğini bana sormazsınız. Çünkü, ben tahmin ettiğim için bilgiyi veren kaynaklarıma sormadım!..
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum