Özgür Özel, masadaki son anketleri açıkladı!

Özgür Özel, masadaki son anketleri açıkladı!
'Bomba gibi bir seçim bildirgesine herkes hazır olsun'. Seçim Kanunu tartışmalarıyla birlikte anketlerde gelinen son durumu değerlendiren Özgür Özel, birçok başlıkta gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu...

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, tv100'de yayınlanan Pazar Siyaseti'nde Pınar Işık Ardor'un gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.

Seçim Kanunu tartışmalarıyla birlikte anketlerde gelinen son durumu değerlendiren Özgür Özel, birçok başlıkta gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ANKETLERDEKİ SON DURUM
Artık oy meselesini Anayasa Mahkemesi'ne götürmüyoruz. Yaptırdığımız birçok ankette CHP kiminde 28, kiminde 27, kiminde 29. AK Parti kiminde 30, 32. Sonuçlar bunlar. MHP o anketlerde yüzde 4. Şöyle bir gerçek var. Çok büyük bir kararsız kitle var. O kararsız kitle dağıtıldığında oluyor ama kararsız kitle AK Parti’den, bir buzdağından kitlenin koptuğu gibi gidiyor. Bu kararsızları aritmetiksel dağıtırsanız AK Parti lehine bir dağılım gösteriyor ama o kitle oradan kopmuş. Seçimden CHP birinci parti olarak çıkacak. O yüzden bir korkumuz yok.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.