'Süleyman Soylu önce görevden alınacak, sonra da..'

'Süleyman Soylu önce görevden alınacak, sonra da..'
Ünlü anketçi Kemal Özkiraz AK Parti içerisinde en çok konuşulan bakan olarak bilinen Süleyman Soylu’yla ilgili planı anlattı.

Hakkında çıkan iddialar nedeniyle sürekli siyaset gündeminde kalan ve AK Parti’ye ciddi anlamda oy kaybı yaşattığı öne sürülen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun birkaç hafta içerisinde görevden alınacağı öne sürüldü.

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz kendi kanalı için çektiği videoda gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Kemal Özkiraz adı sürekli şaibeli işlere karışan Süleyman Soylu’nun görevden alınacağını ve unutturup karalayacaklarını iddia etti.

SÜLEYMAN SOYLU’YU SİYASETİN DIŞINA ATACAKLAR
Özkiraz ses getirecek öngörüsünde şunları söyledi:

Süleyman Soylu’yu muhtemelen birkaç hafta içerisinde önce görevden alacaklar sonra medyadaki adamları vasıtasıyla başörtülü kadınlara işkence yaptıran adam olarak anlatmaya başlayacaklar. Süleyman Soylu’yu biraz unutturup biraz da karalayacaklar. Ak Parti içindeki Süleyman Soylu sevgisini tamamen bitirip siyaset gündeminin dışına atmayı hedefliyorlar
milligazete

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.