Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde neler oluyor?

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde neler oluyor?
Bir bürokratın eşinin koruma altına aldığı iddia edilen Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canan Ayan’ın işe geç geldiği, mesai saatlerine uymadığı ve usta öğreticileri teftiş etmediği ve ettirmediği için hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

Daha önce hakkında açılan soruşturmanın bir anda üstü kapatıldığı iddia edilirken, Elmas Televizyonu’nda çıkan haber doğrultusunda hakkında tekrardan soruşturma başlatılan Canan Ayan kurmuş olduğu WhatsApp grubunda müfettişlerin geleceğini mesaj atarak usta öğreticileri ikaz edercesine uyardı. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Canan Ayan usta öğreticilere attığı mesajda; “Değerli arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim. Bakanlık müfettişlerimiz tarafından, yürütülen soruşturma kapsamında, zaman zaman sizlerle iletişime geçilecek olduğundan, telefonlarınızı iletişime hazır halde bulundurmanızı ve gelecek aramalara dikkat etmenizi rica ederim (Zonguldak Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, Canan AYAN)” dedi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

KAMUOYU ADINA SORUYORUZ?

1.Usta öğreticiler yine görevlerinin başında değiller de mi Canan Ayan böyle bir uyarıda bulunuyor?

2.Canan Ayan bu mesaj ile usta öğreticilere “Dikkat edin, benimle ilgili müfettişlere bir şey söylemeyin” mi demek istedi?

3. Zonguldak’ta GSM Operatörlerinde bir sıkıntı yok. Canan Ayan acaba kursa uğramayan usta öğreticilere kursunuzun başında durarak açık vermeyin mesajını mı verdi?

HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE NELER OLUYOR?
Her hafta Cuma günü Elmas TV’de yayınlanan ‘Poligon’ Programında Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canan Ayan’ın işe geç geldiği, mesai saatlerine uymadığı ve usta öğreticileri teftiş etmediği ve ettirmediği için hakkında açılan soruşturma konuşuldu.

ELMAS TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
8 Yorum