Milliyetçi Hareket Partisi'nden ücretli öğretmenlere atama ve kadro talebi

Milliyetçi Hareket Partisi'nden ücretli öğretmenlere atama ve kadro talebi
MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, TBMM’de yaptığı konuşmasında ücretli öğretmenlerin atama müjdesi beklediklerini dile getirdi.

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu'nun ücretli öğretmenlere kadro verilmesine ilişkin TBMM konuşmasını şöyle:

'Millî Eğitim Bakanlığının kadrolu ve sözleşmeli öğretmenleriyle aynı görev ve sorumluluğu üstlenmelerine rağmen, özlük hakları emsalleriyle aynı olmayan ücretli öğretmenlerimiz, daha önce dershane öğretmenlerine tanındığı gibi, atama müjdesi beklemektedirler.

Ücretli öğretmenlere kadro

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde ücretli öğretmen olarak görev yapan öğretmenlerimize kadro verilmesi oluşan mağduriyetleri bir nebze olsun azaltacaktır. Millî Eğitim Bakanlığını cumhuriyetin 100’üncü yılında emektar ücretli öğretmenlerimizin bu haklı taleplerini karşılayacak tedbir üretmeye davet ediyorum. '

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.