Bahçeli'den maaşlarla ilgili yeni teklif! 8 bin lira...

Bahçeli'den maaşlarla ilgili yeni teklif! 8 bin lira...
Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaşlarıyla ilgili yeni teklifi açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

EMEKLİLERİMİZİ YÜZDE 25'LİK MAAŞ ARTIŞI MAKUL VE YETERLİ BULUNMAMIŞTIR:

Hayat pahalılığı kaderimiz değildir. Kur faizde oynaklıklar gündemdeki ağırlığını inşallah kaybedecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistem, siyasal ve ekonomik istikrarın güvencesidir. 3 Haziran 2023 tarihinde açıklanan Kabine ekonominin maruz kaldığı tehlikeleri en aza indirmek için kolları sıvamıştır. Biz gelecekten umutluyuz. El ele verdikçe her zorluğu yeneceğimiz kanaatindeyiz.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Memurlara ve emeklilerimize yapılacak zamların destekçisiyiz. 1 Temmuz'da tüm kamu görevlilerimizin maaşlarında toplu sözleşmeden kaynaklanan oranda toplam yüzde 17.55'lik zam ve seyyanen net 8077 liralık artış yapılacaktır. Gönül isterdi ki daha fazla olsun ancak bütçe imkanları bellidir. Emeklilerimizi yüzde 25'lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır. MHP olarak teklifimiz şudur. 8077 liralık seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılmasıdır

gazeteduvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
26 Yorum