Emekli maaşlarında son dakika! Bahçeli'den maaş düzenlemesi hakkında açıklama

Emekli maaşlarında son dakika! Bahçeli'den maaş düzenlemesi hakkında açıklama
Maaşlara yapılacak zam için Meclis'in açılışını bekleyen emeklilere son haber Bahçeli'den geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaşları için yapılacak düzenlemeye ilişkin bilgi verdi.

28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Meclis'e gelen Genel Başkan Bahçeli gazetecilerin emeklilerle ilgili maaş düzenlemesi hakkında yöneltilen soruyu yanıtladı. Bahçeli konuyla ilgili hükümetin çok yönlü çalıştığı hususunda bilgi verdi.

Ankara'daki terör saldırısına ilişkin soruya Bahçeli, sabah saatlerinde bir açıklama yaptığını, bu açıklamanın yeterli olacağını belirtti.

Bir gazetecinin "emekli maaş artışına yönelik MHP'nin bir vaadinin olduğu, bu konuda yetkililerle herhangi bir görüşmelerinin olup olmadığının" sorulması üzerine Bahçeli, "Bizim özel bir görüşmemiz olmadı ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Zannediyorum kısa sürede sonuç verir." diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum