Daire başkanı, eşini şube müdürü yaptı

Daire başkanı, eşini şube müdürü yaptı
Çalışma Bakanlığı’nda yüksek puan alan adayların mülakatla elendiği, daire başkanının eşinin müdür yapıldığı ortaya çıktı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir’in TBMM gündemine taşıdığı iddialara göre görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavında 90 ve üzeri puanı alan adaylar mülakatla elendi. Ayrıca, personel daire Başkanı da eşini, “hülle yoluyla” şube müdürü yaptı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Personel Daire Başkanı N. G.’ün, Sağlık Bakanlığı’nda ebe olan eşi bu süreçte hülle yoluyla yönetici yaptığı iddiasını Bakan Vedat Işıkhan’a aktaran Emir, “GG’ün herhangi bir sınava girmemesine karşın önce SGK’de müdür yapıldığı ardından Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nde personel şube müdürlüğüne getirildiği de kurum içinde bilinmektedir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

GG’ün daire başkanlığı için onay yazısı geldiği, bakanlıkta bir odada bu görevine başladığı da iddia edilmektedir” dedi.

Cumhuriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum