2 hafta önce görevden alınan il mili eğitim müdürü yeniden atandı

2 hafta önce görevden alınan il mili eğitim müdürü yeniden atandı
Milli Eğitim Bakanlığı'nca yaklaşık iki hafta önce görevden alınan Antalya Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkana yeni görev!

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekinci'nin Aydın il Milli Eğitim Müdürü olarak atanması üzerine yerine kimin geldiği belli oldu.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Antalya Eski İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan atandı.

Emre Çalışkan Kimdir?

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

1983 yılında Antalya'da doğan Emre Çalışkan, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden (2005) mezun olmuştur. 2005-2009 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda İngilizce öğretmeni ve yönetici olarak görev yapmıştır. Yüksek lisansını Akdeniz Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yabancı Dil Eğitimi (2017) alanında tamamlamıştır. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalında doktora eğitimine devam etmektedir.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

2009-2017 yılları asında Antalya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezi'nde Erasmus+ ve Merkezi Finans ve İhale Birimi Proje Uzmanı, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı'nda Eğitici Eğitmenliği ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Koordinatörlüğü görevlerini yürütmüştür. 2017-2019 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı olarak görev yapmıştır. 2019 yılında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Genel Sekreterlik görevini yürüten Çalışkan, 2020-2021 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreterlik görevini üstlenmiştir.

İyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.