İl Milli Eğitim Müdürü, okul bastı iddiası

İl Milli Eğitim Müdürü, okul bastı iddiası
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün Çerkeş'e giderek okul müdürü ve yardımcılarını tehdit ettiği iddia edildi!

SÖZCÜ18 sayfalarında yer alan "Çankırı'da Anadolu Lisesi öğrencileri 'bodrum kat'ta eğitim görüyor" başlıklı haberimiz sonrası yaşanan gelişme tam anlamıyla RE-ZA-LET!

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Sözcü18 sayfalarında yer alan haber sonrası apar-topar Çerkeş'e giderek Anadolu Lisesi'ne adeta tabir yerindeyse 'şok baskın' düzenledi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Anadolu Lisesi Müdürü olmak üzere okul idaresinden sorumlu eğitimcilerle masaya oturan İl Müdürü Öztürk, "Sözcü18'e haberi sızdıranlarla ilgili işlem yapacağını" belirterek tehdit etmekten geri kalmadı.

OKULLA İLGİLİ BİR 'ONARIM İHALESİ' DAHA YAPILACAK!

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün dünkü ziyaretinde okulun mevcut eksiklikleri üzerinden yeniden bir 'onarım ihalesi'ne çıkılabileceği ve bu konuda gerekli yazışmaların tamamlandığı da öğrenildi.

ÖĞRENCİ VELİLERİ YENİ OKUL İSTİYORLAR

74 yıllık Anadolu Lisesi binasının günümüz ihtiyaçlarına cevap vermediğini dile getiren öğrenci velileri; "Biz mevcut okulun belli aralıklarla onarılmasını değil, Çerkeş'e yakışan ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir bina istiyoruz" talebine karşı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün anlaşılmaz bir tutumla yeni bir okula karşı çıkması hayli ilginç...

VALİ TAŞOLAR'A AÇIK MESAJ: KONUYA EL KOYMALISINIZ

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Sözcü18 Haber Merkezi olarak Çankırı'nın çiçeği burnunda valisi M. Fırat Taşolar'a bu sayfalardan sesleniyoruz:

"Sayın Vali; Öncelikli olarak kamuoyunu bilgilendirme adına yaptığımız haberle ilgili İl Milli Eğitim Müdürü'nün okul yöneticilerine 'baskın' ziyaretini ve ziyarette 'Haberi neden Sözcü18'e sızdırdınız?' şeklindeki net sorusunu ve akabinde yöneticilere karşı tehditvari konuşmasını şiddetle tel'in ediyor, konuya el atarak, hem vatandaşın talebini yerine getirme formülleri geliştirmenizi hem de emriniz altındaki İl Müdürü'ne 'müdür' gibi davranma dersine çalıştırmanızı talep ediyoruz."

VELEV Kİ HABER KAYNAĞIMIZ 'OKUL İDARESİ'

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün göreve geldiği ilk günden bu yana sergilemiş olduğu 'performans' Çankırı tarihinde bu makamda bulunan isimlerin en 'kötü'sü olarak tarihteki yerini aldı!

Öztürk'ün yaptığı son icraat, bugüne kadar yaptıklarının da adeta göstergesi durumunda! Sözcü18 Haber Merkezi olarak yaptığımız son haberin 'kaynağı'nın 'okul yönetimi' olmadığını, okul idarecilerinden bir kişiyle dahi görüşülmediğini açık yüreklilikle söyleyebiliriz... Velev ki haberin kaynağı 'okul yönetimi'! Haberimiz ortada... 74 yıllık bir bina var ve Çerkeşli öğrenci velileri binanın yetersiz olduğunu ifade ediyorlar... Etmesinler mi?

Yeni okulun maliyeti İl Müdürü Öztürk'ün özel hesabından mı yapılacak?

İl Milli Eğitim Müdürü Merkez'e bağlı Çayırpınar'dan... Sözde Çankırı'nın evladı...

Çankırı'nın evladı Çankırı'ya yapılacak yeni bir okula mı karşı?

Olay süreci çok saçma bir yöne doğru gidiyor... O yüzden Vali M. Fırat Taşolar'a sesleniyor ve yaşanan duruma bizatihi 'el koyması'nı istiyoruz...

Bölge milletvekilleri de olaya el mi atsın?

İnsanı güldürmeyin!

Çankırı'nın 'vekili' mi var ki vatandaşın sorununa el atmalarını isteyelim?!

sozcu18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.