İl müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü oldu!

İl müdür yardımcısı, ilçe milli eğitim müdürü oldu!
2021 yılında Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Sibel Kısa görevden alınarak yerine atama yapıldı!

Görevden alınan ilçe milli eğitim müdürünün yerine atama yapıldı! 

Milli Eğitim Bakanlığında görevden almalar ve atamalar devam ediyor. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa görevden alınarak yerine Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı görevini yürüten Serap Aksel atandı.

Serap Aksel Kimdir?

Serap Aksel, Ankara doğumlu olup ilk ve ortaöğrenimini Aydın’da tamamladı. Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü lisans programından mezun oldu. Aynı yıl Sakarya Mithatpaşa Lisesinde tarih öğretmenliğine atandı. 1999 yılında Muğla Marmaris Halit Narin Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesine atandı. Aynı okulda müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı görevlerini yürüttü. 2006-2010 yılları arasında Marmaris Kenan Evren İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerini sürdürdü. 2010 yılında sınava dayalı müdür atamaları neticesinde Marmaris Nurettin Gençalioğlu Anadolu Lisesine müdür olarak atanan Serap AKSEL, 17/01/2017’de Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Serap Aksel daha sonra Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Serap Aksel evli ve bir çocuk annesidir.

marmarismanset

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum