İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevinden ayrıldığını açıkladı

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü görevinden ayrıldığını açıkladı
Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevini bıraktığını duyurdu.

Aydın’ın Nazilli ilçesinin sevilen müdürlerinden Latif Akgün, 9 yıl boyunca çalıştığı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Şahsına ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akgün, vedanın kendisi için çok zor olduğunu dile getirdi. Akgün, Nazilli’de bir aile havası yakaladıklarını dile getirerek “Hikayemiz 25 Temmuz 2014 yılında başladı. 9 yıl boyunca; deneyim, işbirliği, sosyal, sportif ve akademik çalışmalardan oluşan, gerek bireysel gerekse ekip çalışması etkinlikleri ile dolu dolu geçen keyifli yıllarım oldu. İsmail Şimşek müdürüm ile birlikte 5 İlçe Müdürü ile çalıştım. İsmail müdürümüzün liderliğinde yapılacak işlerin; şef, memur, şoför ve hizmet erbabı kardeşlerimizle bir aile havası içerisinde üstünden geldik. Özel bürodaki kardeşlerim, okul müdürlerimiz gerekse öğretmenlerimiz ve destek personelimiz sayesinde hep Aydın ilinin birkaç adım önünde yer aldık” ifadelerine yer verdi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

NAZİLLİ İLE ÖZDEŞLEŞTİRİLDİK

Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinden ayrılan Latif Akgün, mesleki anlamda hiçbir zaman heyecanını kaybetmediğini belirtti. Nazilli ile çok özdeşleştirildiğini ifade eden Akgün, kurumda beraber çalıştığı tüm ekip arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. Akgün, “Resmi ve özel okul ve kurumlarda çalışan tüm güzel insanları, kurumumu, Nazilli Milli Eğitim Müdürlüğü ailesinin bütün fertlerini nasıl da benimsemişim. Ben ne kadar da Nazili ile özdeşleşmişim. Ayrılık ne kadar da zor geldi bilemezsiniz” diye ekledi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

manşetaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum