Memur-Sen, Torba Kanuna 12 madde daha eklenmesini teklif etti!

Memur-Sen, Torba Kanuna 12 madde daha eklenmesini teklif etti!
3600 ek gösterge, memurlara bayram ikramiyesi, SGK personeline ilave tazminat, sağlıkçılara ek ödeme, Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması..

Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sosyal medya üzerinden  Torba Kanuna 12 madde daha eklenmesini teklif ettiklerini açıkladı:

KAMU GÖREVLİLERİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZÜME KAVUŞTURMAK, TORBA KANUNA BEKLENTİLERİ EKLEMEK İÇİN MECLİSTEYDİK

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

1-  Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen Kanun Teklifine yönelik; kamu görevlilerimizin beklentilerini ve kamu personel sisteminin eksikliklerin aktarmak için Meclisteydik.

2- Kamu görevlilerimiz tarafından haklı beklenti olan ve uzun süredir dile getirdiğimiz; 1. Dereceye 3600 ek gösterge, bayram ikramiyesi, zorunlu emekliliğin kaldırılması başta olmak üzere çalışma hayatına yönelik sorunların çözümü için taleplerimizi ilettik.

3-EYT için yoğun mesai harcayan SGK per. tazminat verilmesi, Ek Göst., YHS’nin GİH’e geçirilmesi, Üniversite İdari Personelinin Yer Değişikliği, @gencliksporbak personeline nöbet ücreti ve en düşük dev. memuru maaşı/ücretinin günün şartlarına uygun hale getirilmesini talep ettik.

4- Sosyal devlet ve çalışanıyla büyüyen devlet anlayışıyla; çalışma hayatına ilişkin birçok sorunun çözüldüğü ve çözülmeye devam ettiği bu süreçte, kamu görevlilerimizin sorunlarının kalıplaşmadan çözüleceğine ve enflasyon karşısında gelir kayıplarının önleneceğine inanıyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.