Nazilli’ye böyle ilçe milli eğitim müdürü yakışır!

Nazilli’ye böyle ilçe milli eğitim müdürü yakışır!
Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek kolları sıvadı. Müdür ilçede 2023-2024 eğitim öğretim yılında 23 proje gerçekleştirmeyi planlıyor

Eğitimde marka kent olan Nazilli, Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına 23 projeyle girmeye hazırlanıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birçok alanda hayata geçireceği projeler eğitime ayrı bir değer katacak.

Yaz dönemini yeni eğitim öğretim yılı planlamalarıyla geçiren Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek koordinasyonundaki komisyonlar, ilçedeki kapsayıcı, bütünleştirici ve yenilikçi projelerle Cumhuriyetin 100. yılına katkı vermek için çalışıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek başkanlığında kolları sıvayan şube müdürleri, özel büro görevlileri ve okul müdürlerinden oluşan ”Projeler Ekibi” Cumhuriyetin 100. yılı olan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına 23 proje ile girmeyi planlıyor.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

İLÇEYE RENK KATACAK
Birbirinden değerli 23 proje öğrencilerin akademik, sosyal sportif ve kültürel alanlarda en iyi şekilde gelişmeleri ve geleceğe emin adımlarla hazırlanmaları, aynı zamanda kurum kültürünün de en üst seviyede gelişmesini sağlayacak.

Toplumun farklı kesimlerini kapsayan, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik olarak tasarlanan projeler bir önceki yıl olduğu gibi Nazilli’nin eğitim gücünü artıracak, okul içi ve okul dışı öğrenme ortamlarını aktif olarak kullanmayı planlayan, okul içi ve okullar arası etkinliklerle öğrencilerin kendilerini gösterebilecekleri, yeteneklerini keşfedecekleri ve geliştirme imkânı bulacakları fırsatları içeriyor.

İşte o projeler:

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

1. Voleybol turnuvası
2. Ay yıldız ışığında; Şehitlerin izinde
3. Nazilli Matematik Olimpiyatları
4. Nazilli Tiyatro Şenliği
5. TÜBİTAK Bilim Söyleşileri
6. Nazilli Oryantring Oyunları Projesi
7. Bilgi yarışmaları
8. 1 Kitap 1000 Pencere Yarışması
9. Zeka oyunları turnuvası
10. Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği
11. Naz-GOF Projesi
12. Geleceğe Kulaç Atıyorum Projesi
13. İklim Değişikliği Çalıştayı
14. Sıfır Atık Projesi
15. Güne Sporla Başlıyorum Projesi
16. Akranlarımla Paylaşıyorum Projesi
17. Öğretmenlerle El Ele Projesi
18. Öğrencilerle El Ele Projesi
19. Güvenli Trafik Eğitimi Projesi
20. Kardeş Okul Projesi
21. Uçurtma Şenliği Projesi
22. Etkili Okul Yönetimi Çalıştayı
23. Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası

mansetaydin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum