'O İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alınmalı'

'O İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alınmalı'
Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın görevden alınması gerektiğini ifade etti.

Akşam Gazetesi yazarlarından Turgay Güler, 5 Eylül 2023 tarihli bir yayınında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın makamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının bulunmamasına yönelik eleştirilerde bulundu. Güler, bu durumu Cumhurbaşkanı ile ilgili saygısızlık olarak değerlendirdi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

Turgay Güler, Ersan Ulusan'ın makamında eski Meclis Başkanı ve milletvekili olmayan Mustafa Şentop'un fotoğrafının asılı olmasını, Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının yerine geçmesi olarak yorumladı ve bu durumu eleştirdi. Güler, "Ben olsam İl Milli Eğitim Müdürünü 5 dakika bile görevde tutmam" dedi.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin kamu kurumlarında bulunmasının, devlet protokolünün bir gereği olduğunu vurgulayan Güler, bu tür saygısızlıkların kabul edilemez olduğunu söyledi.

kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum