Toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilere yüzde 65 zam yapıldı

Toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilere yüzde 65 zam yapıldı
Hizmet-iş Sendikası ile Trabzon Tonya Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

Bir yıl geçerli olacak toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizin ücretlerine %65 oranında zam yapıldı.

Sözleşme görüşmelerine Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket ÇELİK, Başkan Yardımcısı  Mahmut KELEŞ ile  Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL katıldı.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Trabzon  Şube Başkanı Şevket ÇELİK, “Tonya Belediyesinde çalışan 23 arkadaşımız için bir yıllık sözleşme imzaladık. Toplu iş sözleşmemizin imzalanmasında büyük özveri gösteren Tonya Belediye Başkanımız Osman BEŞEL’e teşekkürlerimi sunuyorum. Sözleşmemiz belediyemize, sendikamıza ve tüm emekçilerimize hayırlı olsun” dedi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Sözleşme imza töreninde konuşan Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL, “Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak arkadaşlarımızı mutlu etmeye çalıştık. Ekonomik şartlarımız düzelirse ek protokol yapacağız. Sözleşmemiz çalışanlarımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

gunebakis

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.