Toplu İş Sözleşmesinde rekor zam! En düşük maaş 24 Bin Lira oldu

Toplu İş Sözleşmesinde rekor zam! En düşük maaş 24 Bin Lira oldu
Eceabat Belediyesi Personeli ile Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden TİS görüşmelerde mutabakata varıldı.

Belediye Başkanı Saim Zileli yaptığı açıklamada “Her fırsatta dile getirdiğim gibi çalışma arkadaşlarımızı kendi ailemiz gibi görüyor onların mutlu olduğu bir ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Onlar mutlu ise bizde mutluyuz.

Hizmet yolculuğumuzun ilk gününden itibaren emeğin ve alın terinin büyük bir saygıyı hak ettiğini ve insanlık onurunun ehemmiyet gösterilmesi gereken bir konu olduğunu düşünüyoruz. Önemli olan dua alabilmek sorumluluklarımızın farkında olarak verilen işi en iyi şekilde yerine getirebilmektir.

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız

Bugüne kadar imkanlarımız dahilinde maddi ve manevi olarak yanlarında olmaya çalıştığımız mesai arkadaşlarımız için imkanlarımızı değerlendirip işçi kardeşlerimizin yüzleri gülsün diyerek ücretlerine ve Sosyal Haklarına %100 bir zam yapmış bulunmaktayız.

“Siz kardeşlerimiz ile birlikte halkımıza güler yüzle iyi hizmet etmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla biz bütün çalışanlarımızın hakkını, hukukunu düşünmek zorundayız. Eceabat’ımız için canla başla çalışan arkadaşlarımıza yapılan bu zamlar helal olsun.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için gece gündüz hep beraber çalışıyoruz ve yaptığımız faaliyetlerle halkımıza faydalı olmayı amaçlıyoruz. Bu sözleşme hepimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

canakkalekalem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.