İşçi maaşlarına yüzde 33 EK ZAM yapıldı

İşçi maaşlarına yüzde 33 EK ZAM yapıldı
2024 yerel seçimler öncesinde kadrolu işçi maaşlarına zam ve toplu iş sözleşmelerine dair yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Ortaköy Belediye Başkanlığı İşçi maaşlarına yüzde 33 zam yaptı.

Ortaköy Belediyesi ile Çorum Hak-İş Sendikası Şube Başkanlığı arasında toplu iş sözleşmesi kapsamında ek protokol imzalandı. Ek protokol ile işçi maaşlarında yüzde 33 oranında artış gerçekleşti.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir imzalanan ek sözleşme hakkında:

“İlçemize hizmet veren kıymetli işçi kardeşlerimizin ekonomik koşullarını iyileştirmek amacıyla Hak – İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu ile yapmış olduğumuz Ek protokol ile 10 yevmiyelik artış gerçekleştirildik. Bu da yaklaşık yüzde 33’lük bir artışa denk geliyor. İnşallah Ocak ayında ekonomik dengelerimizi tekrar gözden geçirerek bir iyileştirme daha gerçekleştireceğiz, Göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı Belediye personelimi tebrik ediyor, maaş zamlarının ailelerine ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.