Toplu sözleşmede zam SEVİNCİ! Maaşlara yüzde 50 ZAM yapılacak!

Toplu sözleşmede zam SEVİNCİ! Maaşlara yüzde 50 ZAM yapılacak!
Yozgat Özükavak Belediyesi'nde çalışan işçiler arasında toplu sözleşme sevinci yaşandı. 3 yıl için imzalanan toplu iş sözleşmesine göre maaşlara yüzde 50 zam kararı memnuniyetle karşılandı.

Memurlar için olamasa da işçilerle ilgili her geçen gün sevinçli haberler veriyoruz. Müjdeler arasından kimi zaman ek zam kimi zaman yan ödemelerde ciddi artışlar ya da ücretlerde yüksek oranda zam yapıldığı oluyor. Son gelişme ise Yozgat Özükavak Belediyesinde yaşandı. Hizmet İş Sendikası ile imzalanan 3 yıllık toplu iş sözleşme kapsamında ilk altı ay ücretlere yüzde 50 oranında zam konusunda anlaşma sağlandı.

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız işçilerle belediye arasında imzalana 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesini şu sözlerle ifade etti:

“İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile üyelerimizin ilk altı ay için taban ücretlerine yüzde 50 oranında zam yapıldı. Çalışanlarını enflasyona ezdirmeyen kıymetli belediye başkanımız Oğuz Ünal’a ve toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sözleşmenin sendikamıza, belediyemize ve üyelerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.